Ved leasing af brugte biler kender vi på forhånd værditabet i forhold til registreringsafgift. Derved er det kun værditabet på selve bilen, vi skal forholde os til.

Hvad er leasing?

Herunder kan du læse om de forskellige typer.

Ring derefter Tlf. 2016 5296 og få en aftale med Philip Sandborg - eller book et møde via mail info@dinleasingbil.dk.

Når du leaser en bil i samarbejde med Din Leasingbil, så lejer du blot bilen for en periode. Du har altså brugsretten, men ejer ikke bilen i leasingperioden. Leasing af biler i Danmark, har udviklet sig meget de seneste 10 år - i dag findes der flere specialiserede former for leasing.

Det kan f.eks. være:

  • Flexleasing er typisk leasing af biler, der er over 36 mdr. gamle.
  • Splitleasing, firmabil uden beskatning - omkostningerne deles op imellem virksomheden og medarbejder, afhængig af firma- og privatkørsel.
  • Sæsonleasing, det betyder du kan have en sommerbil og en vinterbil.

Ved leasing af brugte biler kender vi på forhånd værditabet i forhold til registreringsafgift. Derved er det kun værditabet på selve bilen, vi skal forholde os til.

Flexleasing: 

Ved flexleasing betaler leasingtager kun registreringsafgift for den periode bilen er i brug og ikke den fulde registreringsafgift som ved traditionel indregistrering. Registreringsafgiften deles op i rater over leasingperioden, efter en særlig beregning. Den laveste registreringsafgift opnåes på biler over 36 mdr.

Sæsonleasing:

Løsningen bygger på flexleasing og Din Leasingbil.dk er ekspert i at optimere mulighederne  - ønsker du en sommer- og vinterbil, så har Philip den helt rigtige løsning til dig.

Splitleasing - firmabil uden beskatning:

Medarbejderen betaler for alle private kørte kilometer og virksonheden betaler for de erhvervsmæssige kørte kilometer. Har du et privat kørselsbehov på max. 30-35% af det samlede kørselsbehov, så er splitleasing en mulighed. Ved splitleasing skal medarbejderen ikke beskattes af fri bil, men derføre en kørebog.


Din Leasing­bil til­byder for­del­ag­tig ­leasing med rea­lis­tisk ned­skriv­ning i sam­arbejde med lan­dets førende og mest ka­pital stær­ke finan­sierings­sel­ska­ber b.la. Fleg­ga­ard og AL Finans.

"Med udgangspunkt i dine ønsker, finder jeg den helt rigtige løsning, så bil og leasingaftale er tilpasset netop dine behov" 

Philip Sandborg

Direktør, Din Leasingbil ApS.