Vi er stolte af de mange tilfredse kunder vi har haft igennem Din Leasingbil i årenes løb. Læs her hvad vores kunder siger om os.

Jesper, VW PASSAT Variant.

Man føler sig tryk hele vejen igennem, også selvom man ikke ved noget om biler og leasing :)

 

Allan, BMW 520d Touring.

Jeg er utrolig glad for min BMW 5-serie og har anbefalet Philip til flere af mine venner og forretningsforbindelser der gerne vil lease. Her er du sikker på en ærlig og reel rådgivning - de varmeste anbefalinger her fra!  

 

Nicolai, Mercedes C220.

Jeg har følt mig i særdeles gode hænder ved samarbejdet med Din Leasingbil og vil ikke tøve med at gøre brug af deres gode service, når C220'rn skal skiftes.

 

Jens, Audi Q7 4,2 TDi.

Jeg har nu fået leveret bil igennem Din Leasingbil 5 gange. Alle gange har bilerne været super eksemplarer og levet op til alle forventninger. Philip giver en yderst kompetent rådgivning om både biler, import og leasing.

 

Ove, Mercedes E250.

Jeg har indenfor de seneste 3 år, kørt i 2 forskellige importerede Mercedes’er. Alle importeret fra Tyskland af Din Leasingbil og leaset via deres samarbejdspartner. I begge tilfælde har det været en fornøjelse at samarbejde med Philip, han har tjek på biler og leasing :-).

 

Henrik, Audi A6 Avant.

Helt enkelt - hurtig, ærlig og reel - Philip fra Din Leasingbil kan kun anbefales.

 

Thomas, Mercedes CLS350

De varmeste anbefalinger herfra, har nu leaset 3 biler i samarbejde med Din Leasingbil - tak for hjælpen og altid god service.